Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

To Ford Mustang θα είναι λιγότερο ρετρό και πιο σύγχρονο

Πηγή:http://www.autoblog.gr/2011/09/18/ford-preparing-to-lock-down-design-for-new-mustang-2014/

H Ford το 2014 θα γιορτάσει τα 50στα γενέθλια του Mustang παρουσιάζοντας νέο μοντέλο. Ο επικεφαλής σχεδίασης του, ο J Mays, βρέθηκε στη Φρανκφούρτη και σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι ο σχεδιασμός του μοντέλου έχει ήδη κλειδώσει, 3 χρόνια προτού αυτό περάσει στη παραγωγή. Ο Mays δήλωσε ότι το νέο Mustang θα διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση, αφήνοντας πίσω την ρετρό σχεδίαση του τωρινού μοντέλου. Παρότι θα διαθέτει νέα σχεδίαση, ο Mays αναφέρει ότι δεν θα χάσει τον χαρακτήρα του.

Το νέο Mustang θα είναι ελαφρύτερο και μικρότερο από το τωρινό μοντέλο. Το εσωτερικό του θα αναβαθμιστεί σημαντικά χρησιμοποιώντας καλύτερης ποιότητας υλικά και περισσότερα gadget.

Μηχανικά εκτός από τον 2.3-λίτρων τετρακύλινδρο EcoBoost κινητήρα, θα υπάρχει και ο V8 5.4-λίτρων απόδοσης 507 ίππων ο οποίος θα διαθέτει πλέον σύστημα άμεσου ψεκασμού για να βελτιωθεί η κατανάλωση του. Πιθανό είναι επίσης να υπάρχει και 0 V6 turbo 2.7-λίτρων.

Στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς, το νέο Mustang θα αποκτήσει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση βελτιώνοντας έτσι την άνεση και τον χειρισμό, ενώ ίσως τοποθετηθεί και το σύστημα ελέγχου ροπής “Τorque Vectoring” που έχει τοποθετηθεί στο νέο Focus. Τέλος το αυτοκίνητο θα είναι παγκόσμιο που σημαίνει ότι σε Αυστραλία, Αγγλία και Ιαπωνία θα πωλείται με το τιμόνι στα δεξιά.

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: To Ford Mustang θα είναι λιγότερο ρετρό και πιο σύγχρονο - AutoBlog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου