Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Νέο Volkswagen Golf Cabriolet

Πηγή:http://www.auto24.gr/html/ent/924/ent.54924.asp

Διατηρώντας όλα τα ηγετικά χαρακτηριστικά του Golf, το GolfCabriolet έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια της οδηγικής ευχαρίστησης, διατηρώντας πάντα αδιαπραγμάτευτες τις αξίες της ασφάλειας και της ποιότητας.
Το νέο Golf Cabriolet διαθέτει πλήρως αυτόματη, ηλεκτροϋδραυλική υφασμάτινη οροφή μαύρου χρώματος, η οποία ανοίγει σε μόλις 9,5 δευτ. ακόμα και όταν το GolfCabriolet είναι εν κινήσει με ταχύτητα μέχρι 30 χλμ / ώρα.

Οι ζάντες αλουμινίου 16’’ ή 17΄΄ ιντσών (ανάλογα με τον κινητήρα) σε συνδυασμό με τα πίσω φωτιστικά σώματα LEDκαι τους προβολείς ομίχλης εμπρός χαρίζουν κομψότητα και δυναμισμό.

Το GolfCabriolet διατίθεται αποκλειστικά με τη νέα γκάμα χρωμάτων της Volkswagen ολοκληρώνοντας ιδανικά το σχεδ ιαστικό μοτίβο του νέου GolfCabriolet.

Η άνεση και η εργονομία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του νέου GolfCabriolet.

Δερμάτινο τιμόνι, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός, σπορ καθίσματα με επένδυση ύφασμα / Alcantara (για την έκδοση 1.4 TSI 160PS) αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού του νέου Golf Cabriolet. Επισυνάπτεται ο βασικός εξοπλισμός ανά κινητήρα, αναλυτικά.

Όπως κάθε Golf, έτσι και το νέο GolfCabriolet ορίζει τα standard ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται αερόσακοι οδηγού –συνοδηγού, πλευρικοί αερόσακοι εμπρός στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, αερόσακοι κεφαλής και αερόσακος γονάτων (για τον οδηγό).

Ένα ενεργό σύστημα roll bars πλήρως ενσωματωμένο πίσω από τα προσκέφαλα της πίσω σειράς καθισμάτων, ενεργοποιείται σε κλάσματα του δευτερολέπτου και σε συνδυασμό με την ενισχυμένη κολόνα Α, προσφέρει μέγιστη προστασία σε περίπτωση ανατροπής.

Το νέο Golf Cabriolet διατίθεται με τους βενζινοκινητήρες 1.2 TSI 105PSBMT και 1.4 TSI 160PS (και με DSG7) και τον πετρελαιοκινητήρα 1.6 TDI 105PSBMT

Στον παρακάτω πίνακα ακολουθούν οι ενδεικτικές τιμές λιανικής ανά κινητήρα

Golf Cabriolet

ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ

1.2 TSI 105PS BMT 23.150 €

1.4 TSI 160PS 26.800 €

1.4 TSI 160PS DSG7 28.650 €

1.6 TDI 105PS BMT 27.000 €

Tο νέο Golf Cabriolet αποτελεί την νέα πρόταση της Volkswagen στην κατηγορία, συνδυάζοντας το ηγετικό DNA του Golf με την παράδοση της μάρκας στα cabriolet αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου