Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Mini Cooper Bayswater και Baker Street

Πηγή:http://www.autoblog.gr/2012/01/20/mini-cooper-bayswater-and-baker-street/http://www.autoblog.gr/2012/01/20/mini-cooper-bayswater-and-baker-street/

Οι Ολυμπιακοί Αγώνας του Λονδίνου πλησιάζουν και η BMW, ως επίσημος χορηγός των αγώνων, ετοίμασε δύο ειδικές εκδόσεις του Mini Cooper, τις Bayswater και Baker Street. Το Mini Cooper Bayswater δανείζεται το όνομα της από την πλούσια περιοχή του Λονδίνου και θα είναι διαθέσιμη στα Cooper, Cooper S, Cooper D και Cooper SD. Θα είναι διαθέσιμη σε μεταλλικό μπλε χρώμα, μαύρο ή γκρι, με μαύρη οροφή και μπλε και γκρι ρίγες στο κέντρο του καπό. Φορά μαύρες 17″ ζάντες με μαύρους καθρέπτες ενώ στο εσωτερικό του υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα με ανθρακί απόχρωση με θαλλασί και γκρι ραφές, μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, ανοξείδωτα πεντάλ, μαρσπιέ και ειδικά σηματάκια με το λογότυπο Bayswater.
Η έκδοση Βaker Street δανείζεται το όνομα του από τον γνωστό δρόμο του Λονδίνου και θα είναι διαθέσιμη στα Mini One, One D, Cooper και Cooper D. Είναι βαμμένη σε γκρι, άσπρο ή μαύρο χρώμα με μαύρες λωρίδες στο καπό , μαύρη οροφή, μαύρους καθρέπτες και μαύρες ζάντες 16″. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινα καθίσματα με γκρι διακοσμητικά, μαρσπιέ και ειδικά σηματάκια με το λογότυπο Baker Street.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου